+3 Lajk
pitao u Bolesti jetre od
rekategorisano od
Vise puta su mi ljekari rekli da imam masnu i uvecanu jetru.Pijem cajeve za jetru iz apoteke.Koja hrana pogoduje ovom stanju,a koja ne.

Voljela bih narodni lijek.

Hvala

2 Odgovora

+2 Lajk
odgovoreno od
Pij čaj od nevena i bosiljka, svaki dan po 3 puta i jednog i drugog caja, to ti dodje dnevno 12 dcl caja. Pripazi na oshranu, izbjegavaj masno, ljuto sve zacine  izbaci koji su ljuti.Kupus ne jedi zato sto kupus nadima.Jedi kuhanu hranu nikako pecenu, sa rostilja.Ja korisitm kapsule SILIMARIN ARTIČOKA jednu dnevno.

Kod mene je jos veci problem zbog viska likograma, ali se pridrzavam. pijem cajeve izbacila sam  bijeli hljeb jedem  hljeb od intergralnog pomjesan sa razevim brasnom.
+2 Lajk
odgovoreno od

Ovo je malo komleksnija bolest. Da puno ne obrazlažem kako nastaje već ću konkretno da pričam. Masna jetra se mora hitno lečiti je uprotivnom može doći do težih komlplikacija. Morate poraditi kao što je već neko rekao na ishrani. Morate pokrenuti metapbolizam i čišćenje organizma na nivou debelog creva i čišćenje celog organizma prirodnm detoksaminima. Čišćenje debelog creva je ustvari pokretanje imunog sistema i metabolizma ,jer se oslobađaju imunološke ćelije gde se vrši jonska razmena materija. Tako će se pokrenuti i rad bubrega i jetre. Počeće i lagana redukcija kilaže. Postoje vlažno-pasterizovane zlatne šljive   obogaćene makrobiotikom,koje se jedu po jedna uveče. Mora se očistiti organizaam od toksina,hemije i ostalih štetnih materija koje su se nagomilale. 3x2 kapsule detoksamima potpuno prirodnog na bazi zeolita. Ako imate problem i sa cirkulacijom tada stavite prirodni magnet ispod levg plućnog krila direktno na jetru. Pojačaćete metabolizam u jetri i cirkulaciju. Proverena metoda,zdravstveno je ispitana i nema kontraindikacije. Postoje i doktorske disertacije i da ne dužim morate ozbiljnije shvatiti ovu bolest.


Povezana pitanja

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...