+4 Lajk
pitao u Bolesti jetre od
rekategorisano od
molim vas dali mi mozete reci kakav bi lijek pomogo protiv tumora na jetri.hvala

4 Odgovora

+1 Lajk
odgovoreno od
Mnogi piju kozju surutku kada je u pitanju ciroza ili kad treba da pročiste jetru posle hemo-terapije cancera.Ne može da šteti a može mnogo da pomogne i efekti su brzo uočljivi.Suve šitake pečurke-antitumorno dejstvo- možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane.Pratite dejstvo pa onda postepeno uvodite detoksikaciju-čaj od koprive,glina,maslinovo ulje,zeolit,vitamini-u dogovoru sa lekarom.
komentarisano od
Za bilo kakve tumore i rakove je dobra soda bikarbona razmucena u casi vode i limunada bez secera ali popiti u nekim normalnim kolicinama.Konzumirati mjesavinu cajeva kao i zeleni caj.Jela bi avokado,brokuli,ribu i koristila samo maslinovo ulje.Treba strogo paziti na prehranu.U caj bi stavila malo cimeta i meda.Ja bi uzimala i konopljino ulje u manjim kolicinama jer to sigurno lijeci rak.Pozdrav.
+2 Lajk
odgovoreno od
http://www.4shared.com/folder/WGzJgldX/Lazarev_-_Dijagnostika_karme.html

 

Ovde imate izuzetne knjige ruskog autora Sergeja Nikolajeviča Lazareva koje su posvećene isceljenju od bolesti, bez obzira na vrstu , stadijum ili životnu dob.  Dok se čitaju knjige, odvija se proces harmonizacije tela, i čovek počinje da radi na sebi i ispravlja sve ono što ga je dovelo do bolesti.

 

Bolest Lazarev definiše kao lek za dušu .  

A isceljenje pripisuje povratku duše Bogu i oplemenjivanju duše ljubavlju.

 

Prvi ciklus nosi naziv Dijagnostika karme, što predstavlja spoj zapadne i istočnjačke kulture i filozofija, kao novi integrisani sistem isceljenja  duše , prvenstveno i tela .

Postoji i video kanal sa prevodima S.N.Lazarev gde možete osetiti  rezonanciju sa njegovim rečima .

Jedan od retkih celovitih sistema za isceljenje koji deluje, bez posrednika i blagovremeno, bez obzira na stanje bolesti.

 

Moje preporuke.

 

Od fizičkih lekova - efikasno je lečenje petrolejom. Kažu da ga ima u Albaniji , a kod nas se medicinski benzin više ne proizvodi. Mišljenja su oprečna, ali  su rezultati neosporni za kratko vreme.

 

Ipak, lečenje samo tela , dovodi do pomeranja bolesti, na drugo mesto u telu, ili u budućnost ... Jedino je moguće trajno iskoreniti bolest isceljenjem duše .  ( Što je daleko bezbolnije i jednostavnije )

 

Sve najbolje

 

Olivera
+1 Lajk
odgovoreno od (539 poena)
rastavic smiruje i razgradjuje sve dobrocudne i zlocudne tumore

punu saku rastavica stavi u sito iznad prokljucale vode(zakaci ga),razmeksan na pari , jos vruc, umotan u pamucnu tkaninu nome obloziti mesto gde se nalazi tumor,cir,opeklina.cista,hematom,adenom. kao teska bolest odmah poceti u jutro u krevetu i drzati 2 sata.popodne obnoviti proces i mora se lezati dok se drzi i ujuto i navece i popodne,a za navece koristiti novi.To znaci da se treba stalno pariti i utopljvati naravno sa oblogom,

evo i drugi recept

u podne drzati sveden biter, ali treba se lezati 4 sata. mesto na koje se on stavlj predhodno treba namazati svinskom mascu ili mascu od nevena, zatim dolazi vata nakvasena sveden biterom,pa suva vata za zastitu toplote,folija od plasticne mase i matama kojom se sve to poveze.s ovom oblogom se moze hodti po kuci ili sjediti. Kozu napuderisati  poslije skidanja da nebih svrbjela.

Nadam se da ce djelovati moja baba je ovo koristila i eno je ziva i zdrava...samo ona je koristija jednom jednu a drugiput drugu jer je imala 2 tumora jedan na jetri,a drugi na bubregu
0 Lajk
odgovoreno od
Dobro vece, mozete koristiti : BIO KONOPLJINO ULJE ili  NONI  njega mozete nabaviti u svakoj apoteci ,oni ce vam reci kako i koliko puta dnevno da koristite. I isto mozete ga nabaviti i u svakoj prodavnici zdrave hrane. Sto se tice konopljinog ulja samo ukucajte po ovom imenu i dobicete ceo tekst sta leci i kako se koristi a imaju i broj telefona,ako ne uspete javite mi se ja cu vam dati broj . puno pozdrava i zelim vam brzo izlecenje ...

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...