+2 Lajk
pitao u Bolesti bubrega od (17 poena)
uređeno od

Postovani, skoro 3 godine (od decembra 2014) imam dijagnozu: Membran. Glomerulonephritis H-ALB/g Kre iznosi 2159 mg/g Krea a vrednost koja bi trebala da bude je (0-30). 2014 godine je ova vrednost bila preko 8000.

Vrednost CD19 abs je porasla na 175 i zbog toga su mi lekari u Austriji preporucili da primim jos jednu dozu Rituximab, koji sam vec ranije u 3 navrata primao. Ja sam odbio i pio sam Rtanjski caj, jer nikakva druga ideja mi nije padala na pamet, posto nisam video na internetu nikakvo drugo resenje. Funkcija bubrega je stabilna i nikad do sada nije bila dovodjena u pitanje.

Jedini problem je ta ostecena membrana koja propusta vecu kolicinu proteina u mokraci

Ukratko sta je Rituximab: Rituksimab (Rituxan, MabThera) je himerno monoklonalno antitelo protiv proteina CD20, koji je prvenstveno prisutan na površini imunskih B ćelija. Rituksimab uništava B ćelije i stoga se koristi za lečenje bolesti koji su karakterisane prekomernim brojem B ćelija, preaktivnim B ćelijama, ili disfunkcionim B ćelijama. Time su obuhvaćeni mnogi limfomileukemijeodbacivanja transplantata, i autoimunske bolesti (Izvor: Wikipedija)

Moje pitanje je: Da li bi ste mi mogli preporuciti neku biljnu mesavinu koja bi dala rezultate kod proteinureje, a da nije hemoterapija?

Unapred hvala

Napišite vaš odgovor

Your name to display (optional):
!PRIVACY! Vaša email adresa koristit će se isključivo za slanje ove obavijesti.
Anti-spam verifikacija:
Hej, još uvjek nisi član zajednice, ili si se zaboravio prijaviti. Ako nisi član, izvrši registraciju za 1 minutu i jednostavno zaobiđi ovu dosadnu Anti-Spam verifikaciju.

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

5.5k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...