+2 Lajk
u Bolesti spolnih organa od
uređeno od

Pozdrav, još su mi ostali šiljati kondilomi unutar vagine. Vanjske sam uspješno uklonila uz pomoć jabučnog octa, ali ne usuđujem se stavljati ga unutar vagine. Da li neka djevojka ili žena može da mi objasni kako da koristim jabučno sirće kako bih uklonila kondilome unutar vagine?  

Surfajući internetom naišla sam na brojna iskustva, ali samo sa vanjskim šiljatim kondilomima, ali nigdje nisam naišla na podatak da se smije stavljati unutar vagine. Molim Vas, ako je neko imao iskustvo sa ovom vrstom kondiloma unutar vaginalnim, da napiše kako ih je uklonio, bila bih mnogo zahvalna.

od (11 poena)
I mene također zanima. Vanjski su mi sami otpali ne znam kako, ali strah me da ih nemam unutra i dali se esencija ili ocat/sirće uopće smije stavljati unutra.

1 Odgovor

0 Lajk
od (56.7k poena)
 
Najbolji odgovor

Pozdrav, već imamo otvoreno nekoliko pitanja na temu prirodno liječenje kondiloma i bradavica, u kojim ćete zasigurno naći odgovore na vaša pitanja, a možete ih naći na linkovima: 

Također se možete uključiti u diskusiju, i svojim iskustvom pridonijeti širenju zajednice i dobrog iskustva u liječenju ovih tegoba. Hvala na povjerenju i sretno sa liječenjem.


2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...