+4 Lajk
u Bolesti crijeva od
uređeno od
pre tri godine sam operisao ileus debelog sreva(mekelodivertikulu),ovih dana imam povremene jake grceve u stomaku uz jak bol i proliv,malaksalost,kazu da je rec o priraslicama.Ako je to istina voleo bih da mi pojasnite,ima li nacina da saniram te priraslice? Koji lek da koristim? Koji caj da koristim? Eto par pitanja,mlad sam covek 40 god dvoje dece,mnogo mi znaci vas savet i misljenje! hvalaaa od srca unapred!
od (11 poena)
premješteno od
Imam isti problem godiste 77 samo stobje bio u pitanju zapetljaj tankog crijeva i 2013 u tri operacije odstranjeno je vise od 2m cijeva . Ostar i nepodnosljiv miris stolice veliki proljevi kao i nadimanja koja prate precesti vjetrovi tek uspijevam kontrolisati od prije mjesec dana sa cajem zalfijom koju konzumiram kao jak caj cim ustanem u jutro i naravno opet po malo pred obrok .Soda bikarbona jednom sedmicno puna kafena kasicica na decilitarvvode.

Napišite vaš odgovor

Your name to display (optional):
!PRIVACY! Vaša email adresa koristit će se isključivo za slanje ove obavijesti.
Anti-spam verifikacija:
Hej, još uvjek nisi član zajednice, ili si se zaboravio prijaviti. Ako nisi član, izvrši registraciju za 1 minutu i jednostavno zaobiđi ovu dosadnu Anti-Spam verifikaciju.

Povezana pitanja

+3 Lajk
1 odgovor
0 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
1 odgovor
+4 Lajk
2 odgovora
+4 Lajk
1 odgovor

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...