+3 Lajk
pitao u Kožne bolesti od
uređeno od
Ljepi pozdrav,

da Vas pitam, imam problem sa uraslom dlakom. Već 4 godine se toga ne mogu riješiti. Prvi putam sam to probala izlječit s antibioticima i nekom otopinom s kojom sam radila obloge. I naravno, antibiotici nisu za dugotrajna riješenja. I opet mi se to upalilo nakon godinu dana, onda su me poslali na kirurško odstranjivanje, i zarezali su mi centimetar duboko.

Međutim ni to me nije riješilo upale. I nakon toga mi se to još dva puta upalilo i opet sam dobila dozu antibiotika, ali sad duplu dozu jer sam već imuna na to. Ne mogu niti ne želim više to pit. Vjerujem da postoji neka dražesna biljka koja bi mi to izvukla van.

Majka mi je predložila trputac, i probala sam ali mi nije izvuklo. Možda ga nisam koristila na pravi način, neznam. I vjerujem da ćete mi imat pravi savjet, pravu biljku koja će me riješiti toga. Bila bi Vam jako zahvalna kada bi te mi probali pomoć.

Srdačan pozdrav, i ugodan ostatak dana

1 Odgovor

0 Lajk
odgovoreno od (56.7k poena)
uređeno od
 
Najbolji odgovor

Evo kako možete potpuno bezbolno i prirodno riješiti problem sa upaljenim i zagnojenim uraslim dlakama, pročitajte ovdje.


Povezana pitanja

+2 Lajk
1 odgovor
+1 Lajk
1 odgovor
pitao Maj 15, 2014 u Medicinski pojmovi od Informator (46k poena)
+4 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
3 odgovora

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...