+3 Lajk
pitao u Bolesti grla i usta od
postovani iman problem u pocetku san ima temperaturu i groznicu i posli san dobija gnojnu upalu u grlu medutim pokusava san kamilicon medom lekadolom snizit i donekle uspjeva ali vec iman i dalje te simptome znaci peckanje i bol u grlu i kao neku vrstu upale zanima me kako to sprijeciti i ukloniti ima li neka metoda

1 Odgovor

0 Lajk
odgovoreno od (25 poena)
Probajte riješiti infekciju uljem čajavca,čajno drvo,par kapi staviti u vodu i ispirati grlo,dvije do tri kapi u soku popiti.

drugi način su kapi košciba grejpa prema uputi,CITROFIT.JA NE TROŠIM NIKAKVE MEDIKAMENTE SAMO ova dva prirodna preparata.Vjerujte djeluju i to jako brzo.
komentarisano od (11 poena)
ujutro buckajte kokosovo ili maslinovo ulje u ustima 5 minuta i ispljunite.Ono ce pokupiti sve bakterije na jeziku ,grlu (malo progrgljajte)i u ustima.Nikako ne progutati.Zubi su nakon toga takoder sjajni i bijeli.Jezik mozete ocistiti cetkicom za zube.Nakon toga mozete uzeti sodu bikarbinu i s tim jos malo pocistit ostale bakterije.Zlicica na jednu casu tople vode.

Povezana pitanja

0 Lajk
1 odgovor
+2 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
3 odgovora

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

5.6k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...