+2 Lajk
pitao u Tumori & Kanceri od
rekategorisano od

Neki prirodni pripravak za pomoć kod zločudnog Limfoma

Imam Prijatelja koji je obolio od Limfoma, zločudnog, prima kemoterapiju pa me zanima dal ima kakav prirodni, biljni, lijek koji može pomoći u tom slučaju. Unaprijed zahvaljujem!!

1 Odgovor

+1 Lajk
odgovoreno od
Odabrano od
 
Najbolji odgovor
Ja sam bolovala od hočkinovog limfona prije 4 godine. Uz hemoterapiju a i kasnije a i dan danas povremeno pijem sljedeći čaj; 300 gr. nevena, 1oo gr koprive, 100 gr preslice, 100 gr kunice sve se izmiješa i pravi se na sljedeći način: litar ipo vode da prokuva isključiti šporet i dodati 3 supene kašike mješavine poklopiti i poslije 20 minuta procijediti. Piti u toku dana u gutljajima. Košpe od kajsije po dvije dnevno. Tada ih nije bilo u trgovinama pa sam ostavljala košpe a sada ima u svakoj maltene prodavnici i sada ih ja uzimam svaki dan po dvije. Sve što sam nalazila da je dobro za imunitet sam koristila jer kod te bolesti najbitniji je imunitet. Svako veče sam pila 2 tablete bevipleksa. Svakodnevno po tri jezgre oraha.
komentarisano od (448 poena)
Koštice od kajsija sadrže cijan-ortov (cijanid je produkt cijana) i on vrlo loše utiče na srce ako se redovno konzumira.

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...