+3 Lajk
pitao u Bolesti bubrega od (23 poena)
rekategorisano od
Prije 2-3 dana osjetio sam jake bolove ispod desne strane rebara. Popio sam u 2 navrata tablete protiv bolova. Bolovi su se smanjili i sada osjećam povremeno peckanje i blaže bolove u predjelu desne strane stomaka. Na vašim stranicama sam se informirao i predpostavljam da se radi o kamencu. Inače imam uvećanu prostatu, Godinu dana sam pio Tanyz 0,4 zadnji mjesec pijem Con- prosta. Pitao bih što da pijem da taj kamenac izadje, i što mi preporučate? Unaprijed Hvala.

2 Odgovora

+1 Lajk
odgovoreno od
Odabrano od
 
Najbolji odgovor

Najvjerovatnije da nije bubreg, nego gastro probavni organi. odmah se obratite internisti/gastroenterologu. Moze biti niz stvari, a bubrezi obicno kad zabole onda bole pozadi a ne naprijed !

komentarisano od
Meni su bolovi i počeli na desnoj strani ispod rebara ( pozadi ), ali su se nakon nekoliko dana pomjerili niže i naprijed u donjem djelu trbuha. Bolovi nisu intezivni, i često imam potrebu za mokrenjem. Inače pijem lijekove zbog uvećane prostate. Hvala na odgovoru.
+2 Lajk
odgovoreno od
Kupi lijek rowatinex. ja sam to koristio i pomogao mi je. takodjer isto dobra stvar za ciscenje bubrega je da izrendas u teglu 3 4 crne rotkvice i pomijesas sa medom. cisti bubrege odlicno. nista drugo nepomaze vjeruj mi sve sam oprobao

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...