+3 Lajk
pitao u Bolesti crijeva od (21 poena)
rekategorisano od
Postovani,

Vec duze vreme (par meseci unazad) ima problema sa jako cestim gasovima. Grcevi nisu toliko ucestali, i kad se pojave  kratko traju, nekad mozda i naduost osetim u stomaku, i pritisak, ali samo ponekad, ali gasovi su mi bas problem.

Naime, pocela sam da obracam paznju na to zato sto mislim da imam jako puno gasova, ili mislim da imam, posto ne znam koliko to ima veze sa ishranom, i da li je mozda u pitanju neki poremecaj sa crevima, posto nekad osecam da mi creva tokom gasova skripe.

Gasovi su toliko cesti da ih nekad imam na minut, po ceo dan, dok godam, dok sedim.. dok lezim. Ja sam zadnjih mesec dana korigovala ishranu, izbacila secer, pecivo, pocela sam da pijem mnogo vode, i ako je nisam pila mesecima, ne pijem gazirano, jedem voce, povrce i zitarice, kao i meso, radi zdravije ishrane, ali gasovi su i dalje tu.

Zanima me, da li mozda imam kandidu u crevima, ili imam poremecaj sa crevima vezan za ishranu, ili je nesto trece u pitanju? Ne boli me nista, mislim da imam redovnu stolilicu, dva do tri puta dnevno. Al eto, jedino me gasovi muce. Nekad imaju bas jak miris, nekad nemaju nikakav.

Da li mozda postoji sto bih mogla da pijem, ili sto bi iz ishrane trebala da izbacim, i u kojoj meri su gasovi normalni?! I ako je potrebno neke preglede da radim, koje bi trebala da uradim!? Unapred zahvalna D.V

1 Odgovor

0 Lajk
odgovoreno od (56.7k poena)
 
Najbolji odgovor

Savjetujem da posjetite našeg virtualnog prirodnog doktora na linku:

http://www.narodnilijek.com/web/bolesti-crijeva/

 

Naduvenost crijeva (podrigivanje, vjetrovi)
angelikaanišbosiljak pitomihmeljiđirotkokotac,... 


Povezana pitanja

+4 Lajk
2 odgovora
+4 Lajk
1 odgovor

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...