+3 Lajk
pitao u Bolesti živaca i mozga od (21 poena)
uređeno od

Zanima me kako da se izliječim od Epilepsije?

Moji lijekovi koje redovno pijem su: (Tegretol CR400, Lamictal, Levetiracetam). Doktori meni ne mogu vše da pomognu, pa Vas molim da mi vi pognete. Iako redovno pijem ljekove tri puta dnevno ja imam učestale napade epilepsije.

komentarisano od
Poštovani, ja imam 33 godine i prije dvije godine dobila sam prvi epileptični napad, nažalost.

Kako ljekari kažu potiče od jakog stresa. Od tog dana pijem lijek Lamictal 200mg dnevno. Napade nemam ali sam suočena sa činjenicom da će se to opet desiti i svakim danom budim se i ležem sa strahom, smeta mi buka i galama i jako mi je slaba koncentracija. Uzgred imam malenu bebu od tri mjeseca.

Voljela bih kada bi mi preporučili neki prirodni lijek za tu vrstu bolesti.

Unapred zahvalna.

1 Odgovor

0 Lajk
odgovoreno od (56.7k poena)
 
Najbolji odgovor

Sve navedene biljke iz herbariuma podpomažu u  rješavanju problema sa epilepsijom, savjetujemo vam da pročitate više o ovim biljkama, i izvučete samo najbolje, nadamo se da će vam pomoći.


Epilepsija (padavica)
božurbrđankabunikacrvotočinačuvarkućadragušacđurđicagorocvijetgorušica crnaimelaivanjsko cvijeće,kantarionlipamečja šapapelin divljipreskočica

komentarisano od
Hvale transdermalnu upotrebu magnezijum hlorida, mazati kožu otopinom svakodnevno (ne piti, kako negdje savjetuju). Manjak je magnezijuma kod epileptičara. Možete pretražiti.

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...