+4 Lajk
pitao u Bolesti crijeva od
rekategorisano od
Da li poznajete neki narodni lijek protiv vjetrova?

2 Odgovora

0 Lajk
odgovoreno od (3.4k poena)
 
Najbolji odgovor

Poštovani, 

Pogledajte na linku http://www.narodnilijek.com/web/probavne-tegobe/

+2 Lajk
odgovoreno od (189 poena)
kupite u apoteci 30 grama korjena lincure saspite  u jedan ipo litar prolom vode ,(sa malo odasipanja da nebi prelilo iz flaše kad se lincura strese) i držati  tri dana  dok nedobije boju a zatim primjenjivati  po dobar gutljaj svako jutro ne samo da je za  nadimanje vec i za holesterol žuč, jetru želudac idt . Nemorate stalno primjenjivati a kad vam je problem sa nadimanjem i kiselinom možete popiti tada ali svakako hranu morate izmjeniti koja to izaziva.

Držati u hladnom mjestu  u zimskom periodu nesmeta ni na  štednjaku ali držite u frižideru  pa kad je potrebno popit operite šoljicu  pretoplom vodom da  bih se  tekućina umlačila i tako popijte dobar gutljaj a može se primjenjivati  dok god imate  te tečnosti jer to je korisno za druge organe ali nemojte nikad biti bez lincure u domacinstvu, pa i maloj djeci se može davati ako imaju problem sa prolivom ili prehladom.

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...