+3 Lajk
u Bolesti donjeg trbuha od (1.7k poena)
rekategorisano od
Da li postoji neki caj koji moze da se pije da se popravi sekret ili tzv. bijelo pranje?

1 Odgovor

+2 Lajk
od
Kod vas je vjerovatno u pitanju gljivica kandida Albicans - uradite pretrage .Ukoliko se potvrdi onda potražite neki prirodan lijek protiv nje ali moram vas upozoriti da je gljivica veoma uporna.

1.Najprije izbacite rafinirane šećere /jer se ona hrani njima / a uzimajte med - kao slasticu ili rastvoren u toploj vodi 2.Jedite dosta sirovog povrća (obavezno prije konzumiranja potopiti u vodi u koju ste ubacili međuprstima sode bikarbone i dobro isprati poslije ).Onda možete praviti kombinacije sa povrćem koje volite i obilato jedite u toku dana .Posebno bih izdvojila patlidžan koji je jako dobar za žene - izgledom podsjeća na matericu zar ne ? Pripremajte ga onako kako volite.

3.Uzimajte dosta tečnosti- čajevi od vrkute - gospin plašt bi trebao pomoći u čišćenju materice i jajnika tj.posljedica neke ranije upale koja je omogućila gljvici da napadne.Nemojte zaboraviti uzimati vodu -pokušajte je alkalizirati jer alkalna voda dosta pomaže u sprečavanju zakiseljavanja organizma.

Uglavnom,svaki parazit koji napada naš organizam vreba priliku a to je onda kada nam opadne imunitet,tada se aktivira .

 

Sretno!

Povezana pitanja

+2 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
2 odgovora
+3 Lajk
1 odgovor
+1 Lajk
0 odgovora

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...