+6 Lajk
u Kožne bolesti od
uređeno od
Postoji li ikakav efikasan prirodni lijek protiv kurjeg oka.

5 Odgovora

+1 Lajk
od (56.7k poena)
uređeno od
 
Najbolji odgovor

Evo kako ublažiti bol kurjeg oka?

  • Namakajte stopala u vrućoj vodi prije spavanja. Brižljivo ih obrišite i primijenite limunov sok na kurje oko. Ponavljajte svaku večer dok ne postignete rezultate.
     
  • Kurje oko možete i natapati u ricinusovu ulju sve dok se ne smekša i ne iščezne.
     
  • Ananas, svjež a ne iz konzerve, ima čvrstu reputaciju da uklanja kurje oči. Pričvrstite flasterom komad kore (unutrašnje) na žulj. Ujutro ga skinite i namočite stopala u vrlo toploj vodi. Kurje oko bi se trebalo dati lako ukloniti.
Svakako pročitajte i ove prirodne lijekove za kurje oko...
>> Narodni lijeko za kurje oko
>> Provjeren, siguran i BRZ recept za uklanjanje kurjeg oka
+1 Lajk
od (57 poena)

Protiv kurjeg oka najefikasniji lijek je čuvarkuća. Oprobano nekoliko puta. Uzmite listić čuvarkuće malo ga zgnječite i stavite na kurje oko. Dobro ga zamotajte ljepljivom trakom da stoji na istom mjestu 3 dana. Ako i dalje kurje oko bude tu, ponovite postupak. Sretno...

od
I ja sam kurje oko na stopalu uklonio listićem čuvarkuće s krova. Listić izreckati i tako ga postaviti preko kurjeg oka, poviti flasterom, ponoviti 2-3puta i izvaditi kurje oko koje je u međuvremenu pobijelilo i vadi se kao čep. Sretno i vama.
+1 Lajk
od

Glavicu crnog luka prerežete na pola i potopite u jabučni ocat. Držite luk u octu poklopljen oko 3 do 4 sata. Prije spavanja luk stavite na kurje oko i učvrstite ga pomoću zavoja, ostavite tako preko noći. Ponovite postupak par noćiju zaredm i vidjeti ćete poboljšanje.

+1 Lajk
od

Kurje oči možete liječiti limunovim sokom. Nakapajte dvije tri kapi limunovog soka na kurje oko i stavite flaster preko. To ponavljajte nekoliko tjedana i kurje oko će nestati.

+1 Lajk
od
Ja znam i isprobano je za kurje oko - kora od banane i spavati sa čarapom. Poslje 5 do 6 dana izvući samo korijen kurjeg oka koji je mekan i ne ostane nikakav ožiljak. A valja probati i za zulj, kao i ispucale pete.

Povezana pitanja

+4 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
2 odgovora

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...