Crvenilo lica i fleke na prsima izazvane uzbuđenjem?

+5 Lajk
pitao Apr 19, 2013 u Bolesti živaca i mozga od anonymous
uređeno Jun 1, 2017 od Doktor

Kako da si pomognem s crvenim flekama na prsima i nekim nemirom u meni?

Imam neki čudan osjećaj kada negdje idemo ili netko dolazi nama, pojavljiva mi se crvenilo na licu i neke čudne fleke na prsima, a i osjećam neki čudan nemir u tijelu mislim da je povezano sa srcem ... i sada imam stalno strah kad dođemo negdje da mi to ne izbije, a tako na kraju i bude, užžaas!!! 

Probala sam sa čajevima valerijane i matičnjaka ali sve je isto, neznam šta da radim? Da se obratim liječniku? 

Samo mi nemojte reći da je to prirodno to mi se događa više od godinu dana i prije sam bila nervozna i pod stresom pa nisam to doživjela, a sada se bojim družiti sa ljudima zbog toga!

2 Odgovora

+1 Lajk
odgovoreno Okt 11, 2013 od anonymous

Za fleke ne znam, ali mogu da predpostavim da su na nervnoj bazi, ali te nelagodnosti koje imate isto idu iz glave, klasični napadi panike, bar to meni lici na to ... imala sam nesto slicno, potrebno je da promjenite svoj način razmišljanja, iako je jako tesko. Strah je normalan u takvim okolnostima, ali vježbe disanja uvijek mogu da pomognu ... iskrena da budem ni razgovor sa psihologom nije stran, sve se da riješiti.

Normalno je da se plašite kad vam se to događa i to učestalo, ali nemojte se plašiti da sebi pomognete ... popričajte sa nekim, to su danas tako rasprostranjena raspolozenja da mi nismo ni svjesni, napadi panike, anksioznosti. Koliko znam i po sebi, ti nemiri mogu biti i hormonski podstaknuti, prijateljski savjet je da provjerite štitnu žlijezdu ... Samo hrabro i osmjeh na lice. :)

+1 Lajk
odgovoreno Nov 8, 2013 od anonymous

Ne bi bilo loše da prekontrolišeš štitnjaču, možda je u pitanju hiperfunkcija.


Povezana pitanja

+6 Lajk
1 odgovor
+5 Lajk
1 odgovor
+3 Lajk
2 odgovora
+3 Lajk
1 odgovor
+4 Lajk
1 odgovor

2,923 pitanja

3,056 odgovora

238 komentara

3,513 korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...